Bible Trivia

Bible Trivia Leaves1.) What is the common name given to the first four books of the New Testament?
A) The Holy Four    B) The Prologue    C) The Gospels     D) The Beginning

2.) Who wrote most of the books in the New Testament?
A) Paul    B) John    C) Luke    D) Jesus

3.) Who wrote the Acts of the Apostles?
A) Paul    B) Washington    C) Luke    D) Gabriel

4.) Which book comes last in the New Testament?
A) Ezekial    B) Numbers    C) Genesis    D) Revelation

5.) What does the word gospel mean?
A) Hymns to God    B) Good News    C) Stories    D) Eternal Salvation

6.)Who was the king of Judea at the time of Jesus’ birth?
A) Herod the Great    B) Samuel the Brave   C) King James III    D) King James II

7.) Which gospel records the fewest of the miracles performed by Jesus?
A) Matthew    B) Luke    C) James    D) Mark

8.) In what water was Jesus baptized?
A) The Nile River    B) The Mississippi River  C) The Dead Sea    D) River Jordan

9.) What miracle did Jesus perform at the marriage in Cana?
A) Turning grain into bread    B) Turning grape juice into wine   C) Turning water into wine    D) Turning fish into bread

10.) Who was the tax collector that climbed up a tree so he could see Jesus?
A) Zacchaeus    B) Ezekial    C) Abraham    D) Joseph

Answers: 1) C,  2) A,  3) C,  4) D,  5) B,  6) A, 7) A, 8)D, 9)C, 10)A

Support Christian Journalism

Free Speech is Free, but the cost to publish Free Speech is not. The assault on honest, Christian Journalism and Media has taken a devastating toll during this past year. Many Christian media outlets have not survived.

It is through your Generosity and Support that we are able to promote Free Speech and Safeguard our Freedoms and Liberties throughout our Communities and the Nation.

A donation of any size makes a Big Difference. Please consider donating or subscribing today. Thank you for your Support!

Hannah Menslage
Hannah Menslage

Hannah Menslage is the assistant publisher and editor of Katy and Fort Bend Christian Magazines. She also writes a lifestyle column and manages the social media accounts for these publications. Hannah is a journalism/communications student in the Valenti school at the University of Houston. In her free time, Hannah enjoys gardening, cooking and baking, hanging out with her dog and cat, writing and completing fun DIY projects. Contact her with any questions at hannah@katychristianmagazine.com.