Texas Trivia

How well do you know the Lone Star State? Test your Texas trivia knowledge here!

 

1. What is the name of the river separating Texas from Mexico?

a.) Red River                 b.) Arkansas River

c.) Mississippi River    d.) Rio Grande River

 

2. What is the most populous city in Texas?

a.) Austin   b.) Houston

c.) Dallas    d.) San Antonio

 

3. Where do the Texas Rangers play?

a.) Austin         b.) Beaumont

c.) Arlington    d.) Fort Worth

 

4. What is the tallest point in elevation in Texas?

a.) Galveston               b.) Bush Peak

c.) Guadalupe Peak    d). Mt. Livermore

 

5. What is the name of Texas’ capital city?

a.) Austin                   b.) Houston

c.) Corpus Christi     d.) Dallas

 

6. What is the name of a the national park located in Texas?

a.) Carlsbad Caverns    b.) Yellowstone

c.) Mesa Verde              d.) Big Bend

 

7. The city that is farthest to the west:

a.) El Paso          b.) McAllen

c.) Amarillo       d.) San Antonio

 

8. Name a state that does not border Texas:

a.) Arkansas    b.) Louisiana

c.) Colorado    d.) New Mexico

 

9. City without a Big 4 sports team:

a.) Dallas              b.) Austin

c.) San Antonio   d.) Houston

 

10. Interstate highway that travels to Lubbock:

a.) I10     b.) I45

c.) I610   d.) I27

 

 

Answers:  1) D,   2) B,   3) C,   4) C,   5) A,   6) D,   7) A,   8) C,   9) B,   10) D

Support Christian Journalism

Free Speech is Free, but the cost to publish Free Speech is not. The assault on honest, Christian Journalism and Media has taken a devastating toll during this past year. Many Christian media outlets have not survived.

It is through your Generosity and Support that we are able to promote Free Speech and Safeguard our Freedoms and Liberties throughout our Communities and the Nation.

A donation of any size makes a Big Difference. Please consider donating or subscribing today. Thank you for your Support!

Hannah Menslage
Hannah Menslage

Hannah Menslage is the assistant publisher and editor of Katy and Fort Bend Christian Magazines. She also writes a lifestyle column and manages the social media accounts for these publications. Hannah is a journalism/communications student in the Valenti school at the University of Houston. In her free time, Hannah enjoys gardening, cooking and baking, hanging out with her dog and cat, writing and completing fun DIY projects. Contact her with any questions at hannah@katychristianmagazine.com.