News

Bible Trivia

By  | 

Test Your Knowledge By Answering the Trivia Questions Below.

1. What was the name of Jesus’ mother?
a) Syndey   b) Mary   c) Rachel   d) Theresa

2. What was the name of the garden where Adam and Eve lived?
a) Garden of Eden   b) Heaven   c) Garden of Reed   d) Jerusalem

3. With what food did Jesus feed 5,000 people?
a) Wine and loaves of bread   b) Wine and fish
c) Loaves of bread and honey   d) Loaves of bread and fish

4. What method did the Romans use to kill Jesus?
a) Hanging   b) Crucifixion   c) A duel to the death   d) A lethal injection

5. From which part of Adam’s body did God create Eve?
a) His right knee   b) His shoulder   c) His left shin   d) His rib

6. Who, when accused of being with Jesus, lied and said that he did not know him, three times?
a) Simon   b) Paul   c) John   d) Mark

7. Which creature tricked Eve into eating of the forbidden fruit?
a) Lion   b) Alligator   c) Serpent   d) Hyena

8. At Christ’s crucifixion what did the soldiers place on his head?
a) Crown of needles   b) Crown of roses
c) Crown of thorns   d) Crown of nails

9. What is the first line of the Lord’s Prayer?
a) Our Father which art in heaven   b) Now I lay me down to sleep
c) Our Father, I call on thou   d) Dear God, I ask of you

10. What relationship was Ruth to Naomi?
a) Cousin   b) Daughter
c) Daughter-in-law   d) Step mother

Answers:
1) B,  2) A,  3) D,  4) B,  5) D,  6) A,  7) C,  8) C,  9) A,  10) C

You must be logged in to post a comment Login