News

Texas Trivia

By  | 

How well do you know the Lone Star State? Test your Texas trivia knowledge here!

 

1. What is the name of the river separating Texas from Mexico?

a.) Red River                 b.) Arkansas River

c.) Mississippi River    d.) Rio Grande River

 

2. What is the most populous city in Texas?

a.) Austin   b.) Houston

c.) Dallas    d.) San Antonio

 

3. Where do the Texas Rangers play?

a.) Austin         b.) Beaumont

c.) Arlington    d.) Fort Worth

 

4. What is the tallest point in elevation in Texas?

a.) Galveston               b.) Bush Peak

c.) Guadalupe Peak    d). Mt. Livermore

 

5. What is the name of Texas’ capital city?

a.) Austin                   b.) Houston

c.) Corpus Christi     d.) Dallas

 

6. What is the name of a the national park located in Texas?

a.) Carlsbad Caverns    b.) Yellowstone

c.) Mesa Verde              d.) Big Bend

 

7. The city that is farthest to the west:

a.) El Paso          b.) McAllen

c.) Amarillo       d.) San Antonio

 

8. Name a state that does not border Texas:

a.) Arkansas    b.) Louisiana

c.) Colorado    d.) New Mexico

 

9. City without a Big 4 sports team:

a.) Dallas              b.) Austin

c.) San Antonio   d.) Houston

 

10. Interstate highway that travels to Lubbock:

a.) I10     b.) I45

c.) I610   d.) I27

 

 

Answers:  1) D,   2) B,   3) C,   4) C,   5) A,   6) D,   7) A,   8) C,   9) B,   10) D

You must be logged in to post a comment Login